Deze 8-daagse safari in Tanzania is een van onze bestsellers! Als je de drie mooiste parken van Noord-Tanzania wilt zien, is onze 8-daagse safari de perfecte optie. Je begint je safari in Tarangire National Park, het koninkrijk van de olifanten. Bezoek de beroemde Serengeti, de thuisbasis van een overvloed aan dieren in het wild en de indrukwekkende migratie van gnoes. En de ongelooflijke Ngorongoro-krater, een natuurwonder met de hoogste concentratie wilde dieren ter wereld. Deze twee van de zeven natuurwonderen van Afrika zie je tijdens deze fantastische safari.

Deze privésafari geeft je de flexibiliteit om in je eigen tempo te reizen, op welke manier dan ook. Je hebt een eigen safarivoertuig en gids. De accommodaties die we voor u hebben geselecteerd op deze safari beginnen met de categorie Economy. Laat het ons weten als je meer luxe wilt, we hebben andere geweldige accommodatie-opties die Ro Scavenger Safaris Limited voor je kan boeken.